NY FLOTT UTEBANE PÅ HØNEFOSS

Ridebanene ute ved Hønefoss og Ringerike rideklubbs flotte anlegg har lenge hatt behov for et nytt rideunderlag. Gjennom rytterforbundets satsning "Krafttak for ridebunner" og et nært samarbeid med Stall Kubberød er den nye banen i ferd med og realiseres. Valget av underlag falt på DRY ECOTRACK fra Stall Kubberød og Martin Collins.


Hønefoss og Ringerike er en av rideklubbene som i 2011 har fått tildelt midler fra Norges Rytterforbunds ordning "Krafttak for ridebunner". Klubben har et av landets flotteste rideanlegg, men underlagene på utebanene hadde et stort behov for fornyelse.

Siden klubben fikk bevilget midler i april har de ikke lagt "på latsiden" og i et nært samarbeid har HRRK og vi i Stall Kubberød funnet løsninger for å realsere et nytt underlag på klubbens store hovedbane på ca 4.500 m2. Valget av underlag falt på DRY ECOTRACK fra Stall Kubberød og Martin Collins.
Allerede 6 uker etter at pengene ble bevilget er banen klar til å tas i bruk.

I tillegg til å legge et nytt drenerende lag under rideunderlaget har også klubben investert i et nytt anlegg for å vanne banen og holde denUNDERLAGET PÅ VEI TIL HØNEFOSS optimal under alle forhold.

For å kunne realisere prosjektet har HRRK og Stall Kubberød jobbet sammen om å finne kostnadseffektive løsninger for såvel frakt av ridebunnen, grunnarbeidet og vanningsanlegg samtidig som høyeste krav til kvalitet er hensyntatt.

Vi i Stall Kubberød ønsker HRRK lykke til med sin nye utebane og stevner fremover og oppfordrer alle ryttere til å avlegge HRRK et besøk ved neste stevne.Print artikkel Skriv ut artikkelen

NYHETER
VI HAR NÅ STEVNESKAP I FORSKJELLIGE STØRELSER PÅ LAGER
Vi har tatt inn et større parti stevneskap til lager for rask levering og bedre priser ut til dere.
Les mer

NY KATALOG
Vi har laget en ny katalog som presenterer et utvalg av de produktene vi kan tilby. Trykk på linken for og se katalogen
STALL KUBBERØD KATALOG


NY FIBERBUNN OG GJERDE PÅ VESTRE BÆRUM RIDEKLUBB
Vi har montert gjerder og levert fiber til ridebanen på Vestre Bærum rideklubb. Fiberen har de blandet med lokal sand. Vi ønsker brukerne av annlegget lykke til, og mange fine øyeblikk på den nye banen.
Les mer

NYTT RIDEUNDERLAG PÅ GARÅS HESTESENTER
Vi ønsker alle på Garås hestesenter lykke til med deres nye Dry Ecotrack rideunderlag.
Les mer

NY HINDERMATERIELLSIDE
Vi har oppdatert hindermateriellsiden vår. Ta en titt for å se noe av det vi kan tilby.
Se den nye siden herlogoer
STALL KUBBERØD AS / Tronvikveien 64, 1519 Moss / Telefon 90 75 49 52 / oyvind@stallkubberod.no
Design & nettløsning av Kréatif