FUSA HESTESPORTSLAG MED RIDEBUNN FRA STALL KUBBERØD AS

Flere og fler får opp øynene for våre flotte og velprøvde ridebunner og Fusa hestesportslag har også valgt ridebunnen DRY ECOTRACK fra Stall Kubberød AS og Martin Collins.

Ved Øyvind Fossum

Fusa hestesportslag har lenge arbeidet med å realisere sin drøm om en ridehall i Strandvik. Etter mye hardt og målrettet arbeid klarte klubbe å skaffe finanisering og prosjektet kunne realiseres. Hallen er reist i sommer og i disse dager legges ridebunnen DRY ECOTRACK inn. Det er mange lokale ildsjeler involvert i prosjektet og vi "tar av oss hatten" for hva denne gjengen har klart å realisere.

Bygget har også en spennende konstruksjon som gir fasaden et flott utseende. Under artikkelen ligger flere bilder av hallen.

For å skape blest om plassen har klubben vil klubben i et samarbeid med Stall Kubberød AS arrangere et seminar med Tony Andrè Hansen helgen 19. - 20. november. Kontakt Bergitte på tlf 900 89 262 dersom dere ønsker å være med på seminaret.

For dere som holder til i Bergensområdet og ønsker innspill om bygging av rideanlegg eller ridebaner eller bare ønsker en prat om rideunderlag så møt opp en av disse dagene så kan vi ta en hyggelig prat over en kopp kaffe og en vaffel (regner med at vaffel er standard her som ved alle andre rideanlegg :-) ). Kontakt meg gjerne på forhånd  på tlf 907 54 952 - Øyvind på Stall KubberødPrint artikkel Skriv ut artikkelen

NYHETER
VI HAR NÅ STEVNESKAP I FORSKJELLIGE STØRELSER PÅ LAGER
Vi har tatt inn et større parti stevneskap til lager for rask levering og bedre priser ut til dere.
Les mer

NY KATALOG
Vi har laget en ny katalog som presenterer et utvalg av de produktene vi kan tilby. Trykk på linken for og se katalogen
STALL KUBBERØD KATALOG


NY FIBERBUNN OG GJERDE PÅ VESTRE BÆRUM RIDEKLUBB
Vi har montert gjerder og levert fiber til ridebanen på Vestre Bærum rideklubb. Fiberen har de blandet med lokal sand. Vi ønsker brukerne av annlegget lykke til, og mange fine øyeblikk på den nye banen.
Les mer

NYTT RIDEUNDERLAG PÅ GARÅS HESTESENTER
Vi ønsker alle på Garås hestesenter lykke til med deres nye Dry Ecotrack rideunderlag.
Les mer

NY HINDERMATERIELLSIDE
Vi har oppdatert hindermateriellsiden vår. Ta en titt for å se noe av det vi kan tilby.
Se den nye siden herlogoer
STALL KUBBERØD AS / Tronvikveien 64, 1519 Moss / Telefon 90 75 49 52 / oyvind@stallkubberod.no
Design & nettløsning av Kréatif